Intex opblaasbare jacuzzi jet massage

Tegenwoordig kiezen mensen, die een tuin hebben, eerder voor een jacuzzi dan voor een zwembad. Het voordeel van een jacuzzi is dat hij niet van het weer afhankelijk is. Je kunt hem het hele jaar door gebruiken. Wat is er nog heerlijker dan wanneer je ’s avonds van het werk thuiskomt heerlijk kunt relaxen in de jacuzzi. Het water van een jacuzzi bedraagt altijd rond de 37/38 graden. De bubbels geven je een heerlijk ontspannen gevoel.

Wanneer je daarbij ook nog eens een jet massage hebt, kun je optimaal genieten. Je wordt gemasseerd door de waterstralen die in de jacuzzi worden gespoten. Een jacuzzi is zeer goed voor het ontspannen van de spieren, maar hij heeft ook een helende werking voor reuma en gewrichtspijnen. Daarbij is een opblaasbare jacuzzi, indien je hem voor een langere tijd niet gebruikt, gemakkelijk op te bergen.

Intex opblaasbare jacuzzi jet massage.

Genieten
Door slechts een druk op de knop bij de Intex opblaasbare jacuzzi jet massage kun je genieten van de krachtige waterstralen. De Intex jet massage jacuzzi is uitgevoerd met een unieke Fiber-Tech constructie.

Intex opblaasbare jacuzzi jet massage
Intex opblaasbare jacuzzi jet massage

Dat wil zeggen dat de honderdduizenden fiberdraden zorgen voor een ultieme stevigheid van de jacuzzi. De zijwanden zijn ook uitzonderlijk sterk. Je kunt er met gemak op gaan zitten. Hij is vervaardigd van 0,84 mm dik gelamineerd pvc. Voor 4 personen heeft hij een diameter van 1,91 meter. Het water is in te stellen van 20 tot 40 graden.

Schoonmaken
Het is belangrijk dat een jacuzzi wordt schoongehouden. Door het gebruik van chloortabletten kun je voorkomen dat er bacteriën in het water komen. Dat zou anders ziekten kunnen veroorzaken. Ook moet voorkomen worden dat er algen op de wanden komen. Daarom is ook een goed filter nodig. Dat filter is ingebouwd. De temperatuur van het water is regelbaar.

Bij een jacuzzi is het verstandig een goed geïsoleerd afsluitbaar deksel te nemen. Dit deksel voorkomt dat er vuil in de jacuzzi komt, indien hij niet wordt gebruikt. Ook zorgt het deksel ervoor dat er minder energieverlies is. Het water moet altijd op temperatuur blijven. Om optimaal van een jacuzzi te kunnen genieten moet hij altijd instap klaar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *