Opblaasbare hot tub

Haal de ultieme luxe in huis met een opblaasbare hot tub

Lees hier verder over de opblaasbare jacuzzi ->

Een hot tub is het toppunt van genieten. Dankzij een knap staaltje nieuwe innovatie komt deze luxe nu voor iedereen binnen handbereik: de opblaasbare hot tub. Zo kun je ook met een klein budget je tuin, terras of balkon een fantastische upgrade geven. Van een opblaasbare jacuzzi heb je veel plezier. Na een lange dag op kantoor kan je meteen in het water plonzen als je thuiskomt om even helemaal bij te komen. Heb je in het weekend een barbecue met vrienden? Als je een hot tub hebt, tover je de avond om tot een waar feestje.

Lees hier meer over de opblaas jacuzzi ->

Opblaasbare hot tub informatie

Slimme techniek en accessoires maken van je terras een spa

Een opblaasbare hot tub is extreem sterk en daarin niet te vergelijken met een klein pierenbadje. De

Opblaasbare hot tub
Opblaasbare hot tub

opblaasbare variant is bijna niet te onderscheiden van een klassieke jacuzzi dankzij de slimme technologie die er achter schuilgaat. Veel varianten hebben bijvoorbeeld een leerachtige look die er chique uitziet maar vooral ook prettig aanvoelt. De hot tub blaas je in minder dan een halfuur op. Je hebt er van de lente tot aan de herfst plezier van. In de winter laat je de hot tub leeglopen en berg je deze eenvoudig op in de schuur. Er bestaan verschillende typen opblaasbare hot tubs. Er bestaan varianten met bubbels, varianten met jet en exemplaren met zowel bubbels als jets. Ook in afmetingen bestaat een hoop variatie. Veel voorkomend is de opblaasbare jacuzzi waar je met vier personen comfortabel in plaats kan nemen.

Accessoires maken je opblaasbare hottub compleet:

  • Een top cover dekt het water ‘s nachts af om warmte binnen te houden en vuil buiten
  • Filters houden het water schoon
  • Hoofdsteunen zorgen voor optimaal relaxen
  • Een drijvende bar maakt de luxe uitstraling van de jacuzzi helemaal af

Ervaring met de opblaas hot tub?

Heb je een ervaring met de opblaasbare versie van de hot tub dan kan je hieronder een bericht achterlaten. Bijvoorbeeld met het opblaasbare, de mindere eigenschappen van de opblaas hot tub en ook de leuke ervaringen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *