Opblaasbare jacuzzi 2 personen

Een opblaas jacuzzi voor 2 personen kopen?

Lees hier verder over de opblaas jacuzzi voor 2 personen ->

Een opblaasbare jacuzzi voor twee personen kopen? Alles over de opblaasbare jacuzzi 2 personen.
Stel je eens voor. Een zwoele zomeravond met in je achtertuin een jacuzzi voor twee personen. Glaasje wijn erbij en genieten maar. Het lijkt extreem luxe. Toch is het ook voor jou mogelijk. Tegenwoordig zijn er namelijk opblaasbare jacuzzi’s in vele maten, die zeer makkelijk in gebruik zijn en waar je vele uren in kunt vertoeven. Wie wil dat nou niet? Lees op deze pagina meer over de opblaasbare jacuzzi 2 personen.

Lees hier meer over de opblaas jacuzzi ->

Opblaasbare jacuzzi 2 personen, voor- en nadelen:

Opblaasbare jacuzzi 2 personen
Opblaasbare jacuzzi 2 personen

De voor- en nadelen van een tweepersoons opblaas jacuzzi. Zoals elk product heeft ook een opblaasbare jacuzzi voor- en nadelen.

Voordelen van de opblaas jacuzzi voor 2 personen.

 • Eenvoudig op te zetten
 • Goedkoop
 • Stevig en duurzaam materiaal

Eenvoudig op te zetten

Veelal zit er bij je aanwinst een instructie DVD, maar zelfs zonder deze instructies is het niet moeilijk om hem, in korte tijd, op te zetten

Goedkoop

Opblaasbare jacuzzi 2 personen
Opblaasbare jacuzzi 2 personen

Een opblaasbare jacuzzi voor twee personen is aanzienlijk goedkoper dan een niet opblaasbare, terwijl het genot praktisch hetzelfde is

Stevig en duurzaam materiaal

Het materiaal is stevig en duurzaam. Ee opblaasbare jacuzzi vergt minder onderhoud dan de normale jacuzzi’s. Verder zijn ze met sloten te beveiligen voor kinderen, zodat hun veiligheid gewaarborgd blijft.

Nadelen van de opblaas jacuzzi voor 2 personen

 • Het stroomverbruik
Stroomverbruik

In het bad gaat veel water, dat verwarmd moet worden en blijven. Dit kost stroom. Wijs is om, bij aanschaf, op deze kosten te letten.
Ze zijn namelijk relatief hoog.

Wat kost een opblaasbare jacuzzi voor twee personen?

Voor een normale jacuzzi in je tuin ben je toch al snel tussen twee en drieduizend euro kwijt. Een opblaasbare daarentegen is aanzienlijk goedkoper. Uiteraard is de prijs wel afhankelijk van je wensen. Hoe groter, hoe duurder. Hoe meer gadget, hoe duurder. Standaard voor twee personen kost hij tussen de drie en vijfhonderd euro en daar zit dan direct alles bij om, na het opzetten, direct en optimaal van jouw nieuwste aanwinst te genieten.

Meer over de opblaas jacuzzi voor 1 persoon: https://opblaasbarejacuzzi.eu/opblaasbare-jacuzzi-1-persoon/.

Eén reactie

 1. Vele jaren geleden, toen ik voor jacuzzi’s voor twee personen voor het eerst aan het winkelen was, vroeg ik mij af welke de beste was.

  Mijn ervaring:

  Nadat ik mijn eerste opblaasbare jacuzzi kocht en begon te gebruiken, realiseerde ik me dat ze veel voordelen bieden die je niet met ingebouwde jacuzzi’s krijgt – voordelen die ik niet eens eerder had bedacht. Het besparen van geld was slechts één van de voordelen.

  Ik heb had nog nooit een jacuzzi gehad, ik wis niet hoe robuust, duurzaam, makkelijk en onderhoudsvriendelijk opblaasbare jacuzzi’s kunnen zijn. Ik moest er eerst zelf een kopen om te begrijpen hoeveel leuk het wel niet is.

  Hoe dan ook, ik heb een lijst van de voordelen samengesteld, zodat je zelf kunt beslissen of een opblaasbare jacuzzi goed voor je past of niet:

  De voordelen van opblaasbare jacuzzi’s:

  Kostenbesparing
  Een opblaasbare versie kost veel minder dan een vast jacuzzi. Terwijl de draagbare versie veel meer voordelen biedt.

  Draagbaarheid
  Uiteraard moet u uw jacuzzi op verschillende locaties te gebruiken zijn om deze te waarderen.
  Met een opblaasbare versie heeft u niet meerdere jacuzzi’s nodig. Dit is een groot kosten voordeel.

  Binnen en buiten
  Sommige mensen genieten van hun bubbelbad buiten op het terras in de zomer – en brengen het dan binnen in het winterseizoen.
  Dit kan een groot gemak zijn, maar het kan ook helpen om de verwarmingskosten in de koudere maanden te verlagen.

  Gezond
  Samen met twee personen kun je optimaal tot rust komen terwijl het meteen ook goed is voor je gezondheid. Na een lange dag werken is dit dan ook een prima vooruitzicht: samen chillen in je eigen jacuzzi.

  Samengevat de voordelen:

  •Kostenbesparing
  •Draagbaar
  •Binnen en buiten
  •Gezond samen genieten van je jacuzzi

  Weet u al met wie je de jacuzzi vanavond deelt? Of het nu vrienden zijn of familie het is altijd leuk om in de jacuzzi te ontspannen.
  Ook een goed idee voor het slapen gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *