Opblaasbare jacuzzi bubbels en jets

Op zoek naar een mooie opblaasbare jacuzzi met bubbels en jets? Lees hier meer over deze unieke opblaas jacuzzi.
Droom je van een eigen jacuzzi, maar speelt plaatsgebrek je parten, dan biedt de opblaasbare jacuzzi de oplossing. Je kan hem binnen of buiten kwijt. De ingebouwde pomp maakt het opzetten heel eenvoudig en je bergt hem ook zo weer op. Lees hieronder meer over de opblaasbare jacuzzi bubbels en jets. Door hieronder op de blauwe button te klikken kan je de opblaasbare jacuzzi’s vinden.

Opblaasbare jacuzzi bubbels en jets, meer info:

De tijd dat een jacuzzi veel geld kostte en je permanent ruimte in de tuin ontnam, is trouwens ook voorbij. Met de opblaasbare jacuzzi ligt ontspannen in heerlijk warm water binnen ieders budget en kunnen ook

Opblaasbare jacuzzi bubbels en jets
Opblaas jacuzzi.

mensen met een kleine tuin of zelfs zonder enige buitenruimte van deze luxe genieten. Met een budget van 500 à 600 euro kan je je al een model voor vier personen aanschaffen waarin jullie samen heerlijk kunnen relaxen.

En, ook het weer hoeft geen spelbreker meer te zijn, want sommige modellen (al zijn die dan iets duurder), laten toe om zelfs in de winter van het verwarmde water te genieten. Denk er dan wel aan om op tijd te beginnen met het verwarmen van het water, want het opwarmen tot een temperatuur van ongeveer 40 graden neemt toch al gauw wat uren in beslag.

Een extraatje dat misschien voor vele mensen nog niet zo bekend is, is de jacuzzi met zoutwatersysteem. Hét grote voordeel is hierbij dat je geen gebruik meer hoeft te maken van waterbehandelingsproducten en dat je dus ook verlost bent van de chloorgeur waar sommigen zich aan storen. Het water blijft dankzij het zout toch vrij van bacteriën en ook algengroei wordt uitgesloten. Net als bij een standaard jacuzzi kan je je opblaasbare jacuzzi ook ‘pimpen’ door nekkussens of bekerhouders aan te brengen.

Opblaas jacuzzi met bubbels en jets kopen of huren?

Heb je interesse, maar wil je je toch niet meteen een opblaasbare jacuzzi aanschaffen dan is er ook op dat vlak goed nieuws voor jou. Huren behoort ook tot de mogelijkheden en wordt de dag van vandaag zelfs steeds populairder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *