Opblaasbare jacuzzi deksel

Om echt te kunnen genieten van een opblaasbare jacuzzi moet je de juiste spullen hebben. Het is op de eerste plaats belangrijk dat je de opblaasbare jacuzzi een goede plaats geeft in je tuin. Is je tuin groot genoeg dan kun je hem onder een afdak plaatsen. Onder dat afdak zou je dan ook nog een sauna kunnen bouwen. Dan heb je werkelijk alles bij de hand om heerlijk te kunnen genieten. Bij een opblaasbare jacuzzi is het belangrijk dat je er een harde wand omheen plaatst. Wanneer je dat aan de bovenzijde voorziet van een plaat, om je glaasje drinken op te zetten, heb je hem goed ingericht. Indien je zelf een harde wand rond de opblaasbare jacuzzi plaatst, moet je voor voldoende ruimte zorgen tussen de jacuzzi en de wand.

Deze ruimte moet je opvullen met een isolerende stof om warmteverlies en beschadigingen te voorkomen. Omdat een jacuzzi altijd gebruiksklaar moet zijn, moet ook de temperatuur altijd tussen de 37/38 graden zijn. Om nog meer warmteverlies te voorkomen moet je er een deksel bij aanschaffen. Lees hieronder meer over de opblaasbare jacuzzi deksel.

Opblaasbare jacuzzi met een deksel.

Opblaasbare jacuzzi deksel
Opblaasbare jacuzzi.

Zorg voor een goed passend deksel dat inwendig van een isolerende stof is voorzien. Het deksel moet voorkomen dat er vuil in het water kan komen. Er mogen geen bladeren in het water terecht komen, omdat daar ook bacteriën op kunnen zitten. Het isolerende deksel moet voorkomen dat er warmte verloren gaat. Het water moet zijn temperatuur kunnen blijven behouden.

Ook moet het water schoon blijven. Daarvoor worden meestal zand- en actiefkoolfilters gebruikt. Zij halen het zand en eventuele bladeren uit het water. Ook worden er chloortabletten in een jacuzzi gebruikt. Dit is om het water schoon te houden. Het water moet vrij van bacteriën blijven. Bij sommige jacuzzi’s wordt er zelfs een ozongenerator of ultraviolet licht gebruikt om de organismen, die er niet in thuis horen, te doden. Neem dus bij de aanschaf van een jacuzzi een goed isolerend passend deksel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *