Opblaasbare jacuzzi Intex

Met een opblaasbare jacuzzi van Intex kunt u optimaal genieten van een heerlijk bubbelbad. Door slechts een druk op de knop kunt u genieten van een pure ontspanning wanneer u in het bad tussen de bubbels zit. De meeste opblaasbare jacuzzi’s van Intex hebben een dubbelstand schakelaar. Men kan de stand van de schakelaar zo instellen dat de bubbels ook uit de openingen aan de onderzijde van de opblaasbare jacuzzi komen. De bubbels die via de onderzijde worden toegevoerd zijn verwarmd. De bubbels zullen daardoor ook extra comfortabel aanvoelen. De opblaasbare jacuzzi’s van Intex zijn voorzien van een krachtig verwarmingselement die het water tot ongeveer 40 graden kan verwarmen. De filterpomp is bij de jacuzzi ingebouwd.

Opblaasbare jacuzzi Intex, meer informatie:

  • Schoon houden
Opblaasbare jacuzzi Intex
Een opblaasbare jacuzzi.

 

Om te voorkomen dat er iemand ziek zou worden door het gebruik van de jacuzzi is het belangrijk chloortabletten te gebruiken. Er moet voorkomen dat er bacteriën in het water komen en er een algengroei kan plaatsvinden. Het materiaal waarvan de opblaasbare jacuzzi van Intex is vervaardigd is zeer sterk. Wanneer u hem buiten opstelt, kunt u hem gemakkelijk weer opruimen als u hem gedurende een langere periode niet nodig heeft. Zorg bij gebruik wel ook voor een goed afsluitbaar deksel. Dat voorkomt dat er onnodige vuilresten en bladeren in het water kunnen komen. Het voorkomt ook onnodig warmteverlies.

  • Gezond

Door gebruik te maken van een jacuzzi kunt u genieten en uitrusten als u ’s avonds thuiskomt van een dag hard werken. Bij het gebruik van een jacuzzi zal de bloedsomloop worden gestimuleerd waardoor de afbraak van de vuile stoffen in het lichaam sneller zullen plaatsvinden. Een jacuzzi is ideaal voor mensen die last hebben van reuma en gewrichtspijnen. Er zijn tegenwoordig steeds meer mensen die kiezen voor een jacuzzi in de tuin omdat daar een heel jaar gebruik van gemaakt kan worden. Wanneer je hem onder een afdak kunt plaatsen, heb je een heerlijke plaats om van je jacuzzi gebruik te maken (Opblaasbare jacuzzi Intex). Het is fijn als je hem kunt gebruiken wanneer je privé zit. Iedereen hoeft niet mee te genieten als je in het bubbelbad zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *