Opblaasbare jacuzzi isoleren

Het is een goede gedachte om je opblaasbare jacuzzi, als je hem in de tuin plaatst, te voorzien van een ombouw. Dat is gemakkelijk en stevig om in te stappen. Je kunt zo’n ombouw gemakkelijk zelf maken maar ook kopen. Het is ook goed om de opblaasbare jacuzzi te isoleren. Wanneer je een ombouw maakt, kun je daar rekening mee houden. Je kunt tussen de ombouw en de opblaasbare jacuzzi een ruimte houden van bijvoorbeeld 5 cm. Deze ruimte zou je kunnen voorzien van een isolerende laag. Dat kan bijvoorbeeld schuimrubber zijn. Deze laag zal de opblaasbare jacuzzi beschermen tegen beschadigingen, maar vooral ook het energieverlies beperken. Je moet voorkomen dat je onnodig energieverlies hebt. Omdat een jacuzzi altijd aanstaat, zodat het water wordt warm gehouden, moet je voorkomen dat het water kan afkoelen als hij niet wordt gebruikt. Dat kun je dus bereiken door de jacuzzi te voorzien van een isolerende laag.

[maxbutton id=”1″ ]

Opblaasbare jacuzzi isoleren?

Opblaasbare jacuzzi isoleren
De opblaas jacuzzi.

Omdat je ten alle tijden wilt genieten van een jacuzzi, moet je ervoor zorgen dat je door middel van het draaien aan een knop de bubbels tevoorschijn kunt toveren, terwijl het water een temperatuur van 37/38 graden heeft. Deze watertemperatuur moet er zowel in de zomer als in de winter zijn. Daarom is het ook belangrijk dat er weinig energieverlies is. Energie is kostbaar dus moeten we het verbruik zo laag mogelijk zien te houden. Daarom moet je de jacuzzi goed isoleren.

Omdat de temperatuur altijd constant blijft, is het verstandig dat je voorkomt dat er bacteriën in het water kunnen komen. Daar zou je ziek van kunnen worden. We moeten een jacuzzi regelmatig schoonmaken en voorzien van chloor. Dat voorkomt dat er ziektes door het gebruik van de jacuzzi kunnen ontstaan. Tegenwoordig kiezen veel mensen voor een jacuzzi boven een zwembad in de tuin. Een jacuzzi kan het hele jaar door worden gebruikt. In een jacuzzi kun je heerlijk uitrusten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *