Opblaasbare jacuzzi ombouw

Geplaatst door

Een jacuzzi is een ideale manier om te relaxen na een dag van hard werken. Wanneer je zou besluiten om een jacuzzi te plaatsen, is het verstandig om voor je zelf na te gaan of je een opblaasbare of een vast opgestelde jacuzzi wilt hebben. Op de eerste plaats is een opblaasbare een stuk voordeliger dan een vast opgestelde. Daarbij is een opblaasbare niet plaatsgebonden in de tuin. Indien je denkt dat een opblaasbare niet stevig is heb je het mis.

Ook opblaasbare jacuzzi’s zijn van een dergelijk materiaal gemaakt dat ze zeer stevig zijn en lang mee kunnen gaan. Toch willen vaak personen dat er rond een jacuzzi een ombouw aanwezig is. Deze kun je zelf eenvoudig maken. Je kunt een dergelijke ombouw van hout maken of van kunststof lamellen. Wanneer je aan de bovenzijde een vlak maakt, kun je daarop je drankje plaatsen wanneer je in de jacuzzi zit.

Opblaasbare jacuzzi ombouw.

Wanneer je een ombouw maakt, moet je er een maken die je op een bepaalde plaats open kunt doen. Je

Opblaasbare jacuzzi ombouw
De opblaas jacuzzi.

kunt hem scharnier baar maken en zorgen dat er voldoende ruimte is tussen de jacuzzi en de ombouw. Zorg er bij het maken van een ombouw voor dat er niet een scherp stukje naar buiten tegen de wand van de jacuzzi aankomt. Je moet ten alle tijden voorkomen dat hij lek zou kunnen geraken. Er zijn ook firma’s die een ombouw voor je kunnen maken, maar als je een klein beetje handig bent kun je dat ook zelf doen en veel geld uitsparen. Je zou de binnenzijde van de wand kunnen voorzien van schuimrubber.

Indien je een opblaasbare jacuzzi hebt, met een ombouw, kun je optimaal genieten. Je kunt heerlijk relaxen in het bubbelend water van 37/38 graden. Er zijn pompen die de temperatuur in de gaten houden. Komt het onder de gestelde temperatuur dan wordt het verwarmingselement automatisch ingeschakeld. Zorg ervoor dat je met regelmaat de jacuzzi schoonmaakt. Je wilt voorkomen dat je vrienden en kennissen die ook van de jacuzzi genieten ziek worden.

Eén reactie

  1. Sinds dit jaar hebben wij een opblaasbaar bubbelbad van Intex. Wij hebben ook even gedacht aan een ombouw om het geheel wat strakker te laten ogen in onze tuin. Echter blijf je met de terminal/pomp zitten die uitsteekt. Plus is ons verteld dat de jacuzzi niet onder de 4 graden mag komen en dat je hem dan dus moet opruimen. Dus dan kan je heel de ombouw weer gaan afbreken. Hierdoor hebben wij ervoor gekozen hem dus toch niet om te bouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *