Opblaasbare jacuzzi pomp

Er wordt tegenwoordig door veel personen eerder een jacuzzi in de tuin geplaatst dan een zwembad. Om een zwembad te gebruiken ben je afhankelijk van het weer. Dat is bij een jacuzzi niet het geval. Een jacuzzi kan je het hele jaar door gebruiken. Het is daarbij dan wel verstandig dat je hem onder een afdak plaatst. Je zit dan heerlijk vrij en zeker als je hem aan een tuinhuisje kunt aanbouwen. Kom hieronder meer te weten over de opblaasbare jacuzzi pomp.

Opzetten van de jacuzzi

Het opzetten van een opblaasbare jacuzzi is over het algemeen vrij eenvoudig. Je sluit de pomp aan, die meestal is ingebouwd, zoals dat ook voor het filter het geval is. Op de bijgeleverde papieren kun je zien hoe

Opblaasbare jacuzzi pomp
Een opblaasbare jacuzzi.

hard de opblaasbare jacuzzi opgeblazen moet worden. Bij de duurdere opblaasbare jacuzzi’s is een manometer aanwezig, zodat de druk afgelezen kan worden. Op de manometer zit een rood, groen en geel vlak. Het groene vlak geeft de juiste druk aan. Er zijn ook pompen waarbij je de opblaasdruk vooraf kunt instellen.

Je moet hem nooit te hard, maar ook niet te zacht oppompen. Wanneer je vooraf weet dat je hem een lange tijd niet gebruikt, kun je hem opruimen. Wanneer de opblaasbare jacuzzi opgesteld blijft staan, zal hij energie blijven verbruiken omdat het water op temperatuur moet blijven en de pomp moet blijven draaien om de druk constant te houden. Moet je een losse pomp kopen neem er dan een waarbij je de druk vooraf kunt instellen. Neem er ook een die fluisterstil is. Daar heb je alleen maar profijt van.

De opblaasbare jacuzzi pomp.

Wanneer hij geplaatst is kun je hem laten vollopen met water en zal het verwarmingselement het water verwarmen. De temperatuur van het water zal tussen de 37/38 graden zijn. Het gebruik maken van een jacuzzi is gezond. Het is goed voor je bloedsomloop omdat deze toeneemt, zodat de afvalstoffen sneller worden afgescheiden. Hij is ook goed voor mensen die last hebben van reuma en andere gewrichtsklachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *